Būvdarbi
Remontē ielas, noteikti satiksmes ierobežojumi

Vairākās pilsētas ielās un iekškvartālos sākušies remontdarbi, līdz ar to noteikti satiksmes ierobežojumi.

Līdz 3. jūlijam Talsu šosejas posmā no Asaru prospekta rotācijas apļa līdz Jaunķemeru ceļam tiks ieviesti īslaicīgi satiksmes organizācijas ierobežojumi sakarā ar grāvja nostiprinājuma izskalojumu un veloceliņa, gājēju celiņa remontdarbiem. 

Jūnija sākumā–vidū tiks sākti būvdarbi arī vairākās pilsētas ielās un iekškvartālos Kauguros:

  • Brauktuves seguma atjaunošana tiks veikta Viktorijas ielas un Teātra ielas posmos no Lienes ielas līdz Jomas ielai. Ielas posmos būs noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi, nodrošinot iebraukšanu tikai operatīvajam transportam un piegulošo māju īpašniekiem;
  • Seguma atjaunošana un autostāvvietu paplašināšana tiks uzsākta Kauguru namu Skolas ielā 27; 29; 23; 25 iekškvartālos. Uz būvdarbu laiku tiks ieviesti pagaidu satiksmes organizācijas ierobežojumi;
  • Skolas ielas posmā no Satiksmes ielas līdz Jurģu ielai tiks veikti gājēju celiņa atjaunošanas un izbūves darbi, autovadītājiem jārēķinās ar nelieliem satiksmes ierobežojumiem.

Lūdzam autovadītājus, gājējus sekot satiksmes pagaidu organizācijai būvdarbu norises vietās un ar sapratni uztvert ieviestos pagaidu satiksmes organizācijas ierobežojumus.