Sabiedrība Vide
Ķemeru iedzīvotāji aicināti izvēlēties vides objektam piemērotāko vietu

Atsaucoties iedzīvotāju ierosinājumam Ķemeros izveidot vides objektu, kas saistīts ar nostāstiem par Ķemeru apvidu, Jūrmalas pašvaldība organizēs metu konkursu skulptūras “Ķemeru Anniņa” izveidei un aicina iedzīvotājus balsot par piemērotāko vietu objekta uzstādīšanai.

Iedzīvotāji aicināti izvēlēties vienu no trim Jūrmalas pilsētas domes Pilsētplānošanas nodaļas izvērtētajām iespējamām vietām vides objekta “Ķemeru Anniņa” uzstādīšanai, tās ir zaļās zonas: Senatnes ielā 5, Senatnes un Emīla Dārziņa ielas krustojumā vai Tukuma ielā 5A.

APTAUJA NOSLĒGUSIES.

Balsot par piemērotāko vides objekta vietu iespējams:

elektroniski, pašvaldības tīmekļvietnē www.jurmala.lv aizpildot balsojuma anketu šeit;sociālajā tīklā “Facebook” Jūrmalas lapā @Jurmalalv;brīvā formā aizpildītu pieteikuma lapu, kurā norādīta izvēlētās vietas adrese, ievietojot pastkastē Apmeklētāju apkalpošanas centrā Ķemeros Tukuma ielā 20.

Balsošana norisinās līdz šā gada 7. maijam.

Pēc piemērotākās vides objekta vietas noteikšanas, Jūrmalas pilsētas pašvaldībā tiks izstrādāts metu konkursa nolikums. Konkurss par vides objekta izveidi norisināsies šā gada otrajā pusē, vides objekta uzstādīšana varētu notikt 2022. gada laikā.

Mazas formas vides objekta izveide ir Ķemeru iedzīvotāju iniciatīva pilsētas publiskās ārtelpas uzlabošanai. Ideja par skulptūras “Ķemeru Anniņa” veidošanu guvusi vislielāko vietējo iedzīvotāju atbalstu, tā saistās ar vietas nostāstiem un tautā labi zināmu dziesmu.