COVID-19
Pasargā sevi no koronavīrusa Covid-19

Aicinām ikvienu jūrmalnieku būt atbildīgam – mazāk uzturēties sabiedriskās vietās un ievērot piesardzības pasākumus, lai ierobežotu koronavīrusa Covid-19 izplatību!

Ļoti būtiski ir katram pašam izvērtēt riskus un spēt uzņemties atbildību par savu un līdzcilvēku veselību. Pamatprincipi ir nemainīgi – visur, kur ir iespējams, ievēro 2 metru distanci, mazgā rokas, paliec mājās, ja esi saslimis un seko līdzi informatīvajām norādēm, piemēram, sabiedriskās vietās, kā arī izpildi konkrētā pakalpojuma sniedzēja vai pasākuma organizētāja norādījumus. 

Ņemot vērā, ka nozīmīga daļa Covid-19 inficēšanās gadījumu ir saistīti ar ārvalstu braucieniem, nepieciešams kritiski izvērtēt nepieciešamību izbraukt no Latvijas. Aicinām iedzīvotājus turpināt ievērot līdzatbildīgu attieksmi pret savu un līdzcilvēku veselību, lai arī turpmāk nepieļautu situācijas pasliktināšanos! 

Kur interesēties jautājumu gadījumos?

Vienotais diennakts tālrunis 8345 ar Covid-19 saistīto jautājumu noskaidrošanai.Jūrmalas pilsētas domes pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrs - tālr. 67093816, 67093843, 67093971.Labklājības pārvalde (Talsu šoseja 31 k-25) apmeklētājus pieņem pēc iepriekšējā pieraksta pa tālr. 67767347 vai e-pastu – labklajibas.parvalde@jurmala.lv.

Visa aktuālā informācija mājaslapās covid19.gov.lv un spkc.gov.lv Drošticamas informācijas iegūšanai izveidots arī virtuālais asistents jeb covidbots, kas pieejams vietnē covidbots.lv.