Sabiedrība Kultūra un izklaide

Šogad, kad aprit 50 gadu kopš Jūrmalā 1969. gadā tika svinēti pirmie Kūrorta svētki, vasaras sākumu svinēsim 25. maijā.

Viena no svētku skaistākajām tradīcijām, kas atklāj kūrorta vasaras sākumu, ir svētku gājiens. Tajā apvienojas visu paaudžu jūrmalnieki, pilsētas uzņēmumi, organizācijas, kā arī radošie un sporta kolektīvi, kas pulcējas vienkopus, lai dotos svētku gājienā, pārsteidzot ar krāšņiem tērpiem un atraktīviem priekšnesumiem.

Gājiena dalībnieki dosies no Dzintaru mežaparka līdz Majoru pludmalei, kur uz lielās skatuves, turpinot iedibināto tradīciju, atraktīvākajam Jūrmalas kolektīvam tiks pasniegts tēlnieces Olgas Šilovas darinātais autordarbs – ceļojošais Jūrmalas pilsētas kauss. Pagājušajā gadā Jūrmalas pilsētas kausu saņēma PSIA “Kauguru Veselības centrs”.

Pulcēšanās svētku gājienam plkst. 12.00 Dzintaru mežaparka stāvlaukumā pie Dzintaru prospekta. Gājiena sākums – plkst. 13.00.

Lūdzam informēt par kolektīva dalību gājienā un iesniegt īsu kolektīva vizītkarti līdz 17. maijam!

Pieteikšanās gājienam:

kultūras iestādēm un kolektīviem – kontaktpersona Evija Kukuvasa, tālrunis 28600083, e-pasta adrese evija.kukuvasa@jkc.lv;uzņēmumiem – kontaktpersona Inese Kristvalde, tālrunis 20238717, e-pasta adrese inese.kristvalde@jkc.lv;sporta iestādēm un organizācijām – kontaktpersona Anita Birze, tālrunis 29423342, e-pasta adrese anita.birze@jurmala.lv;izglītības iestādēm – kontaktpersona Dace Kalēja, tālrunis 22007246, e-pasta adrese dace.kaleja@jurmala.lv.