Pašvaldība
Īpaša kārtība pieteikumu iesniegšanai rakstiskajām izsolēm

Tā kā apmeklētāju apkalpošana Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centros notiek attālināti, pie Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centru ieejas ir izvietotas pastkastītes dokumentu iesniegšanai.

Vēršam uzmanību, ka pasta kastītē pie domes centrālās ēkas Jomas ielā 1/5 var ievietot arī pieteikumus rakstiskajām izsolēm, taču jāievēro:Pirms pieteikuma ievietošanas pastkastītē jāsazinās ar Apmeklētāju apkalpošanas centru pa tālr.67093971, e-pasts: inga.ivanova@jurmala.lv, lai varētu tikt reģistrēts pieteikuma iesniegšanas laiks. To var izdarīt tikai darba laikā. Pirmdienās pl. 8:30 – 18:00, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās 8:30 – 17:00, piektdienās 8:30 – 16:00.

Ja izsoles pretendents nepaziņos par sava pieteikuma iesniegšanas laiku, Kancelejas darbinieki iesniegtos pieteikumus uz rakstiskām izsolēm reģistrēs rindas kārtībā.Apliecinājumu par pretendentu pieteikumu iesniegšanu pretendents var saņemt e-pastā, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu: inga.ivanova@jurmala.lv.Par pretendenta vēlmi piedalīties rakstiskās izsoles norisē klātesot, aicinām pirms attiecīgās izsoles sazināties pa tālr.67093971. 

Aktuālās izsoles un to noteikumi pieejami sadaļā “Izsoles”.