Būvdarbi
Uzsāk ūdenssaimniecības attīstības būvdarbus posmā Sloka–Vaivari

Šonedēļ tiek uzsākti darbi projekta "Jūrmalas ūdenssaimniecības attīstība IV kārta" jauna darba līguma  posmā "Sloka–Vaivari".

Līgums paredz izbūvēt centralizēto ūdensvadu 8568 m, kanalizāciju 11 500 m un kanalizācijas spiedvadu 738 m garumā, kā arī izbūvēt divas kanalizācijas sūkņu stacijas. Pēc būvdarbu pabeigšanas centralizētās kanalizācijas pakalpojumus šajā rajonā varēs saņemt vēl 792 iedzīvotāji, bet centralizētā ūdensvada tīkla pakalpojumus – 646 iedzīvotāji.

 

Būvnieki jau ir saņēmuši rakšanas atļaujas un ceļa zīmju shēmas darbiem Atbalss, Dāliju un Gulbju ielā. Šobrīd notiek sagatavošanās darbi Lapsu un Upeņu ielās.

 

Gulbju un Atbalss ielā būvdarbi ar daļēju satiksmes slēgšanu atbilstoši satiksmes organizācijas shēmām notiks no 25.11.2020. līdz 28.05.2021.

 

Dāliju ielā būvdarbi notiks no 25.11.2020 līdz 31.08.2021. Dāliju ielas darbu vietā šobrīd notiek sagatavošanas darbi – tiek cirsti krūmi, līdz ar to satiksmes ierobežojumi pašlaik nav aktuāli.

 

Minētie termiņi ir norādīti līdz pilnīgai ielas seguma atjaunošanai un apkārtnes sakārtošanai, taču, ja laika apstākļi ļaus, tad lielāko darba apjomu plānots pabeigt vēl šogad. Ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves laikā satiksme tiks organizēta pa pagaidu segumu.

 

Būvdarbu laikā tiks nodrošināta piekļuve īpašumiem un operatīvā transporta kustība.

 

Darbus veiks CBF SIA “Binders.