Būvdarbi
Turpinās ielu remonti pilsētā (atjaunota informācija)

Šobrīd Jūrmalā aktīvi turpinās ielu remontdarbi. Oktobrī tiks pabeigti būvdarbi daudzdzīvokļu namu iekškvartālos Kauguros, ielu seguma atjaunošanas darbi turpināsies arī  2021. gadā.

 

Patlaban noslēguma posmā ir seguma atjaunošana un autostāvvietu paplašināšana pie daudzdzīvokļu namiem Skolas ielā 29, 27, 25 un 23. Atjaunoti iekškvartāli Engures ielā no Nometņu ielas līdz namam Engures ielā 9 un Slokas ielā 29.

 

Papildus iepriekš plānotajiem gājēju celiņu atjaunošanas darbiem šogad oktobrī ir uzsākti darbi Tukuma ielas posmā no Brocēnu ielas līdz Robežu ielai, ietves un autobusa pieturvietas platformas atjaunošanas darbi pie Ķemeru pamatskolas. Novembrī tiks pabeigta trotuāra izbūve un atjaunošana Skolas ielā no Satiksmes ielas līdz Jurģu ielai, un līdz ar to būs pabeigti visi šogad plānotie ietvju atjaunošanas darbi pilsētā.

 

Atsevišķu brauktuvju seguma atjaunošanas un pārbūves darbi ir pārcelti uz nākamo un aiznākamo gadu – pēc SIA “Jūrmalas siltums” un SIA “Jūrmalas ūdens” būvdarbu veikšanas. Brauktuvju un ietvju seguma atjaunošanas, jaunu automašīnu stāvvietu izbūves darbi Aizputes ielā no Rēzeknes pulka ielas līdz Brīvdabas prospektam un Brīvības prospektā no Vienības prospekta līdz Aizputes ielai sākti septembra beigās, pēc SIA “Jūrmalas siltums” siltumapgādes sistēmas pārbūves darbu pabeigšanas. Ielu būvdarbus plānots pabeigt 2021. gada vasarā – darbu izpildes termiņš ir atkarīgs no tehnoloģiskā pārtraukuma laikapstākļu dēļ.

 

Rudens sākumā ir pabeigti infrastruktūras atjaunošanas darbi Teātra ielā un Viktorijas ielā posmā no Lienes ielas līdz Jomas ielai. 

 

Gada nogalē sāks Mežsargu ielas seguma nomaiņu no grants seguma uz asfaltbetonu posmā no dzelzceļa līdz Vasaras ielai, kā arī atjaunošanas darbus Baltezera ielā no Strēlnieku prospekta līdz Poruka prospektam.

 

Ņemot vērā SIA “Jūrmalas ūdens” sāktos vērienīgos ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas pārbūves darbus, šogad nav iespējams uzsākt sākotnēji plānoto Apes ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Ventspils šosejai, un Tirzas ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Apes ielai, asfaltēšanu – darbi tiks uzsākti pēc inženierkomunikāciju izbūves darbu pabeigšanas, 2021.–2022. gadā.

 

Jaunu autostāvvietu izbūve un gājēju celiņu paplašināšana, sakārtojot satiksmi pie pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte”, sākta Rēzeknes pulka ielā posmā no Aizputes ielas līdz Siguldas ielai. Apjomīgos darbus plānots pabeigt 2021. gada aprīlī–jūnijā.

 

Šogad ir veikta tehniskās dokumentācijas izstrāde Dubultu un Z.Meierovica prospektu, posmā no Pils ielas laukuma līdz Baznīcas ielai, pārbūvei uzlabojot satiksmes organizāciju un satiksmes dalībnieku drošību. Būvdarbus tiek plānots uzsākt 2021. gadā pavasarī.