Izglītība Uzņēmējdarbība

Jūrmalas pilsētas dome Uzņēmēju dienu 2018 ietvaros organizē pasākumus skolēniem uzņēmējdarbības prasmju attīstībai.

skolēniem cits bazārs

Skolēnu uzņēmējdarbības konference

11.aprīlī plkst.9.00–12.00 Jūrmalas Kultūras centrā, Majoros, Jomas ielā 35, Jūrmalas skolēni tiek aicināti piedalīties pirmajā Skolēnu uzņēmējdarbības konferencē, kuras mērķis ir iedvesmot jauniešus un aicināt tos apgūt un izmantot prasmes uzņēmējdarbībā.

Konferences pirmajā daļā uzstāsies Kārlis Ozoliņš, kas stāstīs par mērķtiecību un uzdrīkstēšanos: “Neviens cits Tavā vietā neko nedarīs, kā vien Tu pats…” Savukārt otrajā daļā skolēniem būs iespēja piedalīties Vitas Brakovskas vadītajā darbnīcā “Jaunu biznesa ideju ģenerēšanas mehānikas darbnīcā”, lai kopā radītu jaunas biznesa idejas un mācītos tās pārdot!

Skolēni pasākuma apmeklējumam var pieteikties pie savas klases audzinātāja vai jautājumu gadījumā sazināties pa e-pastu krista.lubina@edu.jurmala.lv. Vietu skaits konferencē ir ierobežots!

Skolēnu mācību uzņēmumu gadatirgus “Cits bazārs”

Jūrmalas pilsēta sadarbībā ar biznesa izglītības biedrību “Junior Achievement Latvija” aicina uz skolēnu mācību uzņēmumu reģionālo pasākumu “Cits bazārs” 11. aprīlī plkst. 12.00–15.00 Jūrmalas Kultūras centrā Majoros, Jomas ielā 35. Pasākumā piedalīsies 25 skolēnu mācību uzņēmumi no Jūrmalas un citām pašvaldībām, kuri dienas garumā piedāvās savus oriģinālos izstrādājumus – tos varēs apskatīt no plkst. 12.00.

Pasākuma laikā skolēnu mācību uzņēmumus vērtēs žūrija un apmeklētāji, kas noteikts labākos uzņēmumus vairākās nominācijās. Apbalvošana plānota plkst.14.30.

Uzņēmēju dienas 2018