Būvdarbi
Noslēgumam tuvojas pilsētas ielu remontdarbi

Attēlā: Jauns gājēju celiņš izbūvēts Plūdu ielas posmā no Jāņa Pliekšāna ielas līdz sākumskolai “Ābelīte”. 

Pilsētas ielu seguma lielākie atjaunošanas darbi notiek Satiksmes ielā, Plūdu ielā un Dubultu satiksmes mezglā.

Gada nogalē ielu seguma atjaunošanas darbi tika veikti Satiksmes ielā no Skolas līdz Artilērijas ielai. Šajā posmā atjaunots brauktuves asfaltbetona segums un gājēju celiņi 200 metru garā posmā. Nokļūšana no dzelzceļa stacijas līdz autobusu pieturai gājējiem kļuvusi drošāka un ērtāka, jo vairs nav jāpārvietojas pa brauktuves daļu. Ērtākai pasažieru apkalpošanai arī izbūvētas tā sauktās kabatas maršruta taksometriem.

Plūdu ielas posmā no Jāņa Pliekšāna ielas līdz sākumskolai “Ābelīte” izbūvēts jauns gājēju celiņš un jauns ieejas mezgls līdz iestādes vārtiņiem. Līdz ar to nokļūšana izglītības iestādē būs drošāka un ērtāka, jo pa brauktuves daļu gājējiem vairs nebūs jāpārvietojas un arī iestādes teritorijā ērtāk varēs iekļūt māmiņas ar ratiņiem un cilvēki ratiņkrēslos. Lai vides pieejamība būtu nodrošināta pilnībā, vēl tiks ierīkotas norobežojošās margas.

Nupat, novembrī, sākti būvdarbi Dubultu un Strēlnieku prospektā no Baznīcas līdz Slokas ielai. Būvdarbus plānots veikt līdz gada beigām, līdz ar to iedzīvotājiem jārēķinās ar būtiskām izmaiņām satiksmes organizācijā.